A 4K projektor a felhőtlen szórakozásért

4K projektor

A legtöbb ember szereti a filmeket, illetve szeret moziba járni, de vannak olyanok is, akik otthonukba szeretnék a film által nyújtott élményeket átélni. A mozirajongók az új NERO 4K projektor alkalmazásával szokatlanul sok részletet vehetnek észre bármilyen film nézésekor. A termék topkategóriás, egychipes technológiája rendkívüli tisztaságot, valamint realizmust biztosít. A 4K projektor UHD felbontásának köszönhetően rengeteg részlet kerülhet a vetítővászonra, emellett az ötezer lumennek köszönhetően négy méternél is nagyobb képátlójú vászonra is használhatja.

A NERO rendkívül közkedvelt napjainkban a számtalan jó tulajdonságának hála. A 4K projektor a legmodernebb UHD DLP chipset szuperpontos optikát kapta, valamint a fejlett képjel feldolgozó áramköre is közrejátszik az élénk, ugyanakkor fantasztikus színspektrum megjelenítésében. A csakis üvegből készült lencsékre speciális bevonatot tettek fel, amelynek köszönhetően a képi világ, illetve a színspektrum egyaránt megnövekedett.

A képeltolódást illetően a motoros vezérlésű zoom, illetve fókusz funkció 70% függőleges és 30% vízszintes eltolást tesz lehetővé. Ez a termék mindenképp a legjobb projektor típusok közé sorolható. Egy ilyen remek berendezés előnyei közé tartozik a hatalmas kép, a kompakt külső, és hogy, amikor nincs használatban észrevétlenné varázsolható a rendszer. A legjobb projektor fajtákra a televíziókhoz képest lényegesen pontosabb színhűség és a filmesebb hatású képvilág jellemző. További előnye, hogy nem kell jegyet vásárolni és sorba állni a moziba, otthonába is biztos a kényelem és az élmény.

Ez a kellék még napjainkban is a legmegfelelőbb ár/arány értékű eszköz a cél érdekében. Ez évtizedekkel ezelőtt volt, és manapság is így van. A házimozinak semmilyen hátránya nincsen, talán csak az-az egy, hogy a legjobb projektor, illetve a többi kellék beszerelése csak profi telepítő szakemberekkel valósítható meg. Egy fantasztikus rendszerrel otthonában akármilyen esemény, valamint összejövetel még nagyszerűbbé varázsolható, illetve barátait és környezetét garantáltan lenyűgözheti vele.

Print Friendly, PDF & Email