A vízszűrővel jobb lesz a víz minősége

Vízszűrő
Vízszűrő

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen táplálékokat veszünk magunkhoz, hiszen nem véletlenül létezik a mondás, amely szerint „azzá válsz, amit megeszel”. Ez a bölcsesség természetesen az ivásra is igaz lehet, hiszen ebből a szempontból sem mindegy, hogy mit juttatunk a szervezetünkbe.

A Dr. Hummel Zoltán által alkotott vízszűrő hegyikristályokkal igyekszik abban segíteni, hogy minél tisztább vizet ihassunk. Fontos, hogy a folyadék megfelelő legyen a testünk számára, hiszen a belek működése sokkal nehezebb lehet elegendő hidratáció nélkül.

A vízszűrő is azért nagyon előnyös, mert a folyadék rajta átfolyva kristályokat vesz fel, ami azért nagyon jó, mert így a szervezet segítséget kap a szabadgyökök elleni harcban is. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a vízszűrő arra jó,

hogy antioxidáns-jellegű tulajdonságokkal ruházza fel a folyadékot, ami előnyös hatással lesz a fogyasztók szervezetére. Dr. Hummel Zoltán szerint a vízszűrő olyan eredményt hoz, mintha a vásárlók tiszta gleccservizet innának.

Print Friendly, PDF & Email