A chia mag felhasználási lehetőségei

Chia mag használat
Chia mag használat

Hallott már a chia mag sikeréről? Ezt a Mexikóban és Dél-Amerikában őshonos, mogyoró ízű magot, feltételezések szerint, már az aztékok is fogyasztották. Nem véletlenül emlegetik a chiamagot úgy is, hogy azték zsálya. A chia mag használat hatásai és receptek chia magból egyre több embert érdekelnek, ezért az oldalra kattintva most hasznos információkat találhat a témáról.

Aki fogyókúrázik és diéta alatt szeretne mégis finom ételeket fogyasztani, anak a chia mag használata ajánlott. Ez az egyik leggazdagabb természetes Omega 3 Alfa-linolénsav forrás. A chit mag fogyasztása több módon is lehetséges. Pudingokhoz vagy gabonapelyhekhez, esetleg turmixokhoz is hozzá lehet adni.

Akár még italokhoz is adagolható, ugyanis nem változtatja meg ezeknek az ízét. A chia mag a tojást is helyettesítheti. A chia mag használat hatásai és receptek chia magból bárki számára elérhetővé válnak, ha az oldalra kattint. Számos hasznos információt találhat még az egészsége érdekében. Fogyókúrázzon okosan, miközben az egészséges táplálkozást sem mellőzi!

Print Friendly, PDF & Email