Cikk cakk olló készlet különböző fejekkel

Cikk cakk olló

A gyermekek már kicsi korban szeretnek rajzolni, festeni, vágni. Ezek a tevékenységek fejlesztik a kreativitásukat, kézügyességüket, fantáziájukat.

A cikk cakk olló az a tárgy, amely a cikk cakk minta vágására alkalmas. A gyermek bizonyára örülni fog egy ilyen ollónak, hiszen ezzel sok új érdekes formát, mintát lehet alkotni. De persze, ez nem csak a kisebbeknek fog örömet okozni, a kreatív felnőttek csodálatos dekorációkat tudnak vele készíteni. A család közösen készíthet karácsonyi díszeket a cikk cakk olló segítségével, így egy füst alatt megoldható a kellemes családi program és a saját készítésű ünnepi dísz. Ilyen kiváló minőségű termék megvásárolható a firkabox.hu internetes áruházban kedvező áron.

A Dahle márkájú kreatív ollószetthez az ollón kívül még további hét fej tartozik, amelyekkel különböző cikk cakk mintát lehet kivágni. A rendkívül sokoldalú cikk cakk olló használata roppant egyszerű és kényelmes. A firkabox.hu számos más típusú ollót is kínál a vásárlóknak, természetesen, szintén prémium minőségben.

Print Friendly, PDF & Email