Digitális nyomda teljes körű szolgáltatással

Digitális nyomda profi eszközökkel
Digitális nyomda profi eszközökkel

A reklámipar rohamléptekben fejlődik és igaz, hogy az utóbbi években az internetes felületeken megjelent reklámok a legnépszerűbbek, de még mindig van kereslet az óriásplakátokra és hasonló hirdetőfelületekre.

Éppen ezért, egy jól felszerelt digitális nyomda üzemeltetése kiváló befektetés lehet. Szükség van ugyanis az ilyen egységek által biztosított szolgáltatásokra. A hatalmas molinók, épülethálók és egyéb nagyméretű reklámtáblák nem készíthetőek el bármilyen digitális nyomda által.

Szükség van a megfelelő berendezésekre, amelyekkel ilyen nagyméretű reklámfelületek is készíthetőek, ugyanakkor kellenek a tapasztalt szakemberek is, hiszen egy ilyen nyomtatvány elkészítése nem gyerekjáték.

A Dekortár Kft. által üzemeltett digitális nyomda szolgáltatásai között éppen úgy megtalálható a nagyméretű molinónyomtatás, mint az egészen kicsi névjegykártya készítés. Az elkészítés mellett, már a tervezésben is tudnak segíteni a felkészült szakemberek. Sőt, óriásplakátok és épülethálók rendelése esetén, ezek telepítését is rájuk bízhatja.

Print Friendly, PDF & Email