Diszkréten elegánsak az ezüst szettek

Ezüst szettek

Nagyon sokan kedvelik az ezüstből készített ékszereket, hiszen ezek a csecsebecsék rendkívül kifinomult ízlésről tanúskodnak. Amennyiben szettben viseli egy hölgy ezeket az ékszereket, a hatás még elragadóbb. Gyönyörűséges ezüst szettek szerezhetőek be a ragyogj.hu webáruházból, úgyhogy itt kell szétnézniük azoknak a hölgyeknek, lányoknak, akik kedvelik az ezüstöt.

Például megemlítjük a szerencsehozó ezüst szettet, amit csupán 6790 Forintért lehet megvásárolni a webáruház készletéből. Patkó motívummal díszített, állítható hosszúságú lánccal rendelkezik és különösen finom megmunkálású ez az ezüst szett. Fülbevaló, medál és nyaklánc képezi a tartalmát.

Sterling ezüstből készült, antiallergén. A patkó mindig is a szerencsét jelképezte, nincs ez másképp a patkót formázó ékszerekkel sem. Ha valakit szeretne meglepni egy szép ékszerrel, akkor válassza ezt a szettet, mert garantáltan nagy örömet fog okozni vele a megajándékozottnak! Az ezüst szettek kiválasztását az oldalon található termékszűrő is segíti, ennek alkalmazásával ugyanis ár, kő, alapfém színe alapján válogathatnak a vásárlók.

A megrendelt termékek házhozszállítása futárszolgálat igénybevételével, általában 1 munkanap alatt történik. Minden forgalmazott termékre minimum 6 hónap garancia jár, azonban a 10 000 Forintot meghaladó árucikkek esetében a garancia 12 hónap. A webáruház kínálatában mindig vannak akciós termékek is, így ezek között is érdemes szétnézni, hiszen igazán szép ékszerekről van szó, viszont több százalékkal is olcsóbban lehet hozzájuk jutni. Az ezüst szettek talán a legszebbek a kínálatban, hiszen diszkrétek és elegánsak. Válassza ezeket Ön is!

Print Friendly, PDF & Email