Erős hőtermelő képességű infrapanel

Infrapanel

A Nap sugarai boldogsághormonokkal töltik fel az emberi szervezetet. Az egyre innovatívabb fűtési megoldásoknak köszönhetően, az infrapanel ugyanezt a hatást tudja elérni.

Működési elve alapján nem hagyományos készülékről van szó, ami tradicionális meleget ad le, mert ez a berendezés infravörös sugarat bocsájt ki. Tulajdonképpen hasonló a napsugárzáshoz, hűvösebb környezeti levegő mellett is képes átmelegíteni a testünket. Az infrapanel nem a helyiség levegőjét, hanem az emberi testet és a tárgyakat melegíti.

Ez azért is fontos, mert a hagyományos fűtés hatását csak akkor lehet érezni, ha a levegő melegedése révén már sikerült felfűteni a ház vagy lakás szerkezeti elemeit, a bútorokat és ezzel együtt is meleg marad a levegő.

Az egyébként rendkívül vékony infrapanel hatása már a bekapcsolás után rögtön tapasztalható, mindezt érezhető hőveszteség nélkül. Fogyasztását illetően, nagy hőtermelő képesség jellemzi, vagyis ugyanannyi hőérzetet kevesebb költséggel állít elő, mint a szokásos fűtési rendszer.

Print Friendly, PDF & Email