Használt okostelefonok olcsón a régi kiadásúakból

Használt okostelefonok olcsón

Aki használt telefon vásárlásán gondolkodik, az közel sem szeretne annyit fizetni érte, mint amennyi újon volt. Használt okostelefonok olcsón az erre specializálódott mobilos üzletekben kaphatóak, ahol folyamatosan adják-veszik azokat.

Legtöbbször az ilyen helyeken szereléssel is foglalkoznak, így meg tudják állapítani, hogy valójában milyen állapotban van az adott készülék. Ma már szinte mindegyik telefon érintőképernyős, amelyen nem annyira látszanak a hosszas használat nyomai, mint a régifajta gombosokon.

Ezért nem a külső megjelenés lesz a húzóerő az ár meghatározásakor, hanem inkább az, hogy milyen típusú telefonról van szó és az mikori kiadás. A kiadás éve máris előrevetíti, hogy mennyit lehetett használva a mobil.

Ezzel egyidejűleg, minél régebbi fajta egy telefon, valószínűleg annál gyengébb a hardver, ezért lassabban mennek rajta a legújabb programok. Ha ezzel megbékél, akkor használt okostelefonok olcsón kaphatóak már akár párezer Forintért is. Ezt általában már az üzletben gyorsítják egy teljes reset-tel.

Print Friendly, PDF & Email