Háztól házig szerviz elektromos autóval

Háztól házig szerviz

Fontos Önnek a környezetvédelem és szeretne tenni azért, hogy tisztább legyen a város levegője? Akkor válassza a bringájának karbantartásához a háztól házig szerviz opcióját, ami nemcsak egy autós oda-vissza utat spórol meg Önnek, hanem az ez idő alatt kibocsájtott üzemanyaggőzt is nullára redukálja!

Az MMbike munkatársai elektromos meghajtású járművel fognak a helyszínre érkezni és kérésre ugyanezzel fogják hazaszállítani is a biciklit, így még a szervizelés ideje alatt sem fogja szennyezni a környezetét. Ráadásul, amíg a háztól házig szerviz végbemegy, addig intézheti az egyéb ügyes-bajos dolgait, így időt és energiát is megtakaríthat vele.

Sőt, amennyiben teljes generált kér, akkor a fuvarozás díját is elengedik, így a szolgáltatásért cserébe járó összeg is minimális lehet. Tehát a háztól házig szerviz minden szempontból megéri és még a cég új szolgáltatását is segít beindítani, népszerűsíteni, ami nemcsak az ott dolgozóknak és a vállalkozás vezetőinek előnyös, hanem a többi kerékpárosnak és a környezetnek is.

Print Friendly, PDF & Email