Hódíts csillámporos körmökkel!

Csillámpor körömre

A mai világban egyre nagyobb hangsúly helyeződik a külsőre és szinte nincs olyan nő, aki ne törekedne arra, hogy jól nézzen ki. Amennyiben esztétikussá szeretné tenni a körmeit, akkor a csillámpor széles választéka áll a rendelkezésére. A sztárok már bebizonyították, hogy a fényes hatású kozmetikumok mennyire trendinek számítanak manapság.

Miért ne lehetnének a körmök is ragyogóak? A különböző színárnyalatban tündöklő csillámporokkal, még a visszafogottnak számító francia manikűrt is fel lehet dobni. Persze, ha valaki nincs hozzászokva az extravagáns megjelenéshez, akkor csínján kell bánni a mennyiségekkel, ellenkező esetben viszont annyit lehet tenni belőlük, amennyi csak jólesik.

Az esti kiruccanáshoz vagy izgalmas utazáshoz remek öltet, ha az élénk árnyalatú csillámporok közül válogat, míg hétköznapra érdemes inkább a kevésbé feltűnő színeket választani, például a rózsaszínt, a barackot vagy a világos barnát. Ne feledje, csak a fantáziája szabhat határt annak, hogy milyen dekorációkkal teszi tökéletessé a körmeit!

Print Friendly, PDF & Email