Mit tegyek kutya láz esetén?

Kutya láz

A láz embert, állatot egyaránt lever. Alig van annál szívszorítóbb látvány, mint amikor az eddig mindig vidám, ugrándozó kutyusunk csak szomorúan néz ránk, fekszik és semmivel sem lehet jobb kedvre deríteni.

Kutya láz esete forog fenn, ha kedvencünk orra forró, száraz, teste pedig túl meleg. Sok gazdi nem is tudja mi a teendő ilyen esetben. Nos, először is meg kell nyugodni, hogy az idegesség ne ragadjon rá a beteg állatra, hiszen a kutya minden lelki rezdülésünket megérzi.

Először is meg kell találni a láz okát, amit bizony ezer dolog eredményezhet. Az akut helyzet orvoslása jelenti a következő lépést. Nem kemikáliákhoz, mesterséges, mellékhatásokkal fenyegető készítményekhez kell nyúlni, ha a kutyánk lázas, mert gyógynövényekkel is csökkenteni lehet azt.

Tudniillik, a gyógynövények természetes ereje még a legnehezebb percekben sem hagynak cserben minket, tehát kutya láz esetében sem. A gyógynövényes készítmények megvétele érdekében, látogasson el a fito-store.com webáruházba, ahol minden terméket megtalál, amire szükség lehet!

Print Friendly, PDF & Email