Neil Gaiman Amerikai Istenek kötete furcsa történet

Neil Gaiman Amerikai Istenek

Egy átlagos ember élete is lehet felkavaró, hihetetlen és magával ragadó. Nem kell ahhoz híresnek lenni, hogy megismerjünk más embereket, azok életét és történetét. Neil Gaiman Amerikai Istenek című bestseller kötete kiválóan bemutatja az olvasónak, hogy milyen fantasztikus dolgok is történhetnek egy lecsúszott, börtönviselt és megviselt emberrel.

A regény főhőse, nevezzük Árnyéknak, utolsó napjait tölti egy fegyintézet rácsai mögött, miközben semmi másról nem álmodik, csak hogy találkozzon feleségével. Azonban Neil Gaiman Amerikai Istenek kötete nem az ilyen romantikus élethelyzeteket boncolgatja, hanem sokkal inkább az emberi elme erejét kívánja bemutatni a közönségnek. A felesége meghal, mielőtt szabadulna, és ettől kezdve egy megtört embert látunk, akinek a sors egy másik embert sodor az útjába, aki furcsa módon többet tud róla, mint ő saját magáról. Neil Gaiman Amerikai Istenek műve remekül mutatja be, hogy az élet milyen váratlan és hihetetlen fordulatot képes venni bárki életében. Árnyék rádöbben, hogy milyen titkok és álmok kerülnek napvilágra, amelyek a szeretett felesége életének voltak részei, és ezek sokkal valóságosabbak, mint azt korábban gondolta volna.

Neil Gaiman Amerikai Istenek című regényének főhőse rádöbben, hogy a mindennapi élet nyugodt felszíne alatt különös vihar tombol. Egy háború, amelynek tétje Amerika lelke. Egy háború, amelynek Árnyék hirtelen a kellős közepén találja magát. A művet most jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg a scifimarket.hu webáruház kínálatában.

Print Friendly, PDF & Email