Nem okoz csalódást az új Logitech gaming mouse

Logitech gaming mouse

A hozzáértők, profi videojátékosok tudják, hogy minél nagyobb a Dpi az egérnél, annál könnyebben kezelhető, annál inkább elfelejthetőek az ugrálások és pontatlan mozgások.

A Logitech gaming mouse évek óta egyet jelent a magas értékkel, ezért akik komolyan játszanak, naponta több órát is, kihagyhatatlannak tekintik a gyártó kínálta mouse-t. A választást sokan azzal indokolják, hogy egy régebbi fajtánál, ahol a 800 Dpi volt adott, egy bizonyos pontra nem is lehetett célozni a lövöldözős játékban, ami, természetesen, nagyon sokat rontott a játékélményen. Ez azért történt, mert a kütyü az alacsony érzékenység miatt szimplán átugrotta az adott pontot. Ezen gondok kiiktatására a Logitech gaming mouse jelenlegi csúcskategóriás egere képes a 5700 Dpi-ig is felmenni.

Aki úgy érzi, hogy erre nincs szüksége, de a jóból nem akar kimaradni, semmiképp se adja 1600 alá. Ideálisnak mondható a 2000-es Dpi érték. Egyesek úgy vélik, hogy például 1600 Dpi alatt egyáltalán nem lehet gamer mouse-ról beszélni. A Logitech gaming mouse tehát nem okoz csalódást.

Print Friendly, PDF & Email