Sminkmester a fotózások hátterében

Háttérben a sminkmester

Egy fotózáson mindig is az ötletgazda és a modell lesz a figyelem középpontjában. Az olyan háttérmunkások, mint a sminkmester vagy a stylist csupán másodlagos említést kapnak a munkában, azonban nélkülük lehetetlen lenne az egész projektet összerakni.

Ahhoz, hogy a kívánt hatást elérhessék, nem csak arra van szükség, hogy a megfelelő fotózható személyt megkeressék, hanem arra is, hogy a háttérben összedolgozzanak a különböző részlegek. Így az eseményen úgy fog hatni, mintha valamilyen varázsütésre összeállna minden. Ha a sminkmester, a fodrász és a fotós is együttműködik, akkor együtt tudnak dolgozni. Ha a sminket emeljük ki mindezek közül, akkor az általában tartós és fényálló kell legyen. Nem szereti egy fotós sem, ha visszacsillan a bőr, hacsak ez nem külön kérés.

Mindemellett olyan minőségi alapanyagokat kell használjon a sminkmester, amelyek hosszabb időn keresztül is képesek tartósak maradni, de ha valahol sérül a smink, akkor könnyen javítható legyen. Egyszerűnek tűnő elvárások ezek, azonban amikor össze kell rakni azt, már nem is olyan könnyű.

Print Friendly, PDF & Email