Szakemberek segítenek a fegyverhasználat elsajátításában

Tanulj a profiktól!
Tanulj a profiktól!

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ KFT. nemcsak személy- és vagyonőr tanfolyamokat hirdet, hanem már fegyverviselés szabályait, a fegyverhasználat alapjait is elsajátíthatod a képzéseiken.

Tanuld meg a fegyvered használatát náluk, hiszen nagy szükséged lehet rá, ha olyan munkahelyen szeretnél dolgozni, ahol a kötelező a fegyverviselés! Azok a vagyonőrök, akik nagyobb értékeket vagy biztonságosabb épületeket védenek, az esetek jelentős részében fegyvert is viselnek.

Ezt azonban csak olyan személyek tehetik meg, akik előtte elvégeznek egy fegyverviselési tanfolyamot, aminek során elméleti és gyakorlati felkészítésben is részesülnek. Majd a tanultakból vizsgát tesznek, amely során bebizonyíthatják, hogy tökéletesen elsajátították a fegyverek kezelését.

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ tanfolyamain profi rendőröktől lesheted el a technikákat és fegyverhasználat minden apró trükkjét. Ezért ajánlott, hogy tanuld meg a fegyvered használatát náluk, hiszen itt szakképzett profiktól szerezheted meg a szükséges tudást!

Print Friendly, PDF & Email