Végre elfogadható az iridium gyertya ár

iridium gyertya ár
iridium gyertya ár

Ha új, ha régi kocsija van az embernek, nem érdemes silány minőségű motorolajat megvenni és használni, hiszen ezzel sokat árt a verdának a tulajdonos. A biztos siker érdekében a Liqui Moly 10W40 jelenti a remek választást. Ez a fajta termék a legkorszerűbb összetételű, válogatott adalékokkal és ásványi alapanyagokkal garantálja a verda teljesítményének, illetve az élettartamának a növekedését. A produktumnak a modern jellegét leginkább a nagy mennyiségű szilárd Carbon Graphite adalék jelenléte adja, ami olajtípustól és a viszkozitástól függetlenül egy nagy megterhelést tűrő csúszófilm réteget képez minden súrlódó és csúszó felületen.

A Liqui Moly 10W40 egyik kedvelt fajtája még a Racing 4T, amelyik kiváló teljesítményt ad, hála a szintetikus High Performance összetevőknek. Természetesen ez versenygépek esetében is maximálisan megállja a helyét. Sőt, a részben szintetikus alapolajok és kiváló minőségű adalékok a legkorszerűbb motorkoncepciók követelményeit is kielégítik. Ezen kiváló tulajdonságoknak köszönhetően nem is lephet meg senkit, hogy a Liqui Moly 10W40 a legnépszerűbb motorolajok közé tartozik. A benzines motoroknál éppen ennyire lényeges a gyújtógyertya is.

Mivel az iridium gyertya ár igazán kedvező az autoolajshop.hu internetes webáruházban, ezért itt megéri beszerezni a magas minőséget garantáló termékeket. Habár ez a kellék egy egyszerű, szerény, nem túl sok jelentőséggel bíró alkatrésznek tűnik, az igazság az, hogy igenis fontos. A fogyasztás, az élettartam és a teljesítmény terén is roppant lényeges. Ezért is kell a tulajdonosnak a megfelelő típusút és állapotút megvegye, használja. Amellett, hogy itt az iridium gyertya ár elfogadható, a tartozék sok más előnnyel is bír. A pozitívumok közé sorolható, hogy ezzel elfelejthető az utógyújtás, vagy kihagyás, illetve ez a legszélsőségesebb teljesítmény mellett is garantálja a kiváló működést. Természetesen a gyorsulás is javul ezzel, illetve csökken az üzemanyag fogyasztás. A használatával kétszeres futásteljesítmény biztosított. Erre egy megszokott gyertya nem képes.

Print Friendly, PDF & Email