A WiFi termosztát ára többszörösen megtérül

WiFi termosztát ár

Azon gondolkodik, hogy itt az ideje lecserélni az elavult termosztátot? Tartson lépést a technológiával és válassza az otthonába a távolról vezérelhető okostermosztátot! Nem is gondolná, de a WiFi termosztát ár meglepően alacsony, ahhoz képest, amit cserébe nyújt. Nemcsak lecsökkenti a fűtésszámlát minden hónapban, de még kényelmet is biztosít, hiszen az interneten keresztül irányítható a telefonról vagy a táblagépről.

Mindössze csak a megfelelő applikáció szükséges hozzá és már be is állíthatja a kívánt hőfokot. Titka abban rejlik, hogy alkalmazkodik a lakók napi rutinjához. Amennyiben az otthona üres délelőttől egészen délutánig, azokban az órákban a termosztát magától letekeri a fűtést. Azonban mielőtt a család hazaérne, bemelegíti a szobákat.

Ez alapján a WiFi termosztát ár és érték arányban rendkívül jó, hiszen már az első hónapban érezni fogja a változást. A megfelelő programmal több ezret is megtakaríthat. Ráadásul a készülék élettartama minimum 7 év. Gondoljon csak bele, hogy 7 év alatt mennyit megspórol! A WiFi termosztát ár többszörösen is megtérül. Ezen a területen a Honeywell rendelkezik piacvezető termékekkel, amelyek mind dizájnosan lettek megalkotva.

Az egyszerű vagy a vezeték nélküli modelleket megrendelheti az evohomeshop.hu weboldalról, ami vállalja a beüzemelést, ha igényt tart rá. Bármilyen kérdése van, nyugodtan felteheti a vevőszolgálaton keresztül, ami díjtalan. A vállalat pénz visszafizetési garanciát vállal, így igazán megéri kipróbálnia az eszközt, hiszen kockázatmentes.

Print Friendly, PDF & Email