A szépséghibás kanapé is jól szerepel

szépséghibás kanapé
Szépséghibás kanapé

Mindnyájan szeretjük új és kifogástalan állapotú holmikkal körülvenni magunkat. Azonban mégis megéri egy pillantást vetni a szépséghibás kanapé kínálatra, hiszen ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne lenne csodaszép az adott darab. Az ára azonban sokkal kedvezőbb, hiszen valamilyen szinten sérült bútorról van szó.

Itt azonban fontos megjegyezni, hogy ami a gyártó minőségi vizsgálatán nem megy át, az nem biztos, hogy nekünk sem kell. Ilyenkor ugyanis általában arról van szó, hogy a szépséghibás kanapé egy-két színárnyalattal sötétebb vagy világosabb, esetleg a szövetben van egy olyan eltérés, ami szabad szemmel nem is látható.

Ezért sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen ha nem tudnánk, hogy szépséghibás kanapéról van szó, a legtöbbször észre sem vesszük. Egy ilyen darab vásárlása pedig legalább akkora örömet nyújt, mint a teljes értékű daraboké. Sőt, lehet még sokkal nagyobbat is, mivel jóval kedvezményesebb áron jutottunk hozzá. Az értékcsökkentett darabról pedig senki nem fogja ezt megmondani.