A PCOS tüneteinek enyhítése tornával

Változásműhely

Az internetes foglalkozások keresése során lehetőleg olyan platformot válassz, ami minőségi tartalommal, interaktív felületekkel és inspiráló közösségi támogatással rendelkezik. A Változásműhely egy másik jó alternatíva, ha online tanfolyamot keresel. A Policisztás Ovárium Szindróma egy endokrin rendellenesség, amely a nőknél gyakran előfordul.

Általában a hormonális egyensúly felborulása, a petefészek cisztás elváltozásai és az inzulinrezisztencia jellemzi. A tüneteit illetően meg kell említeni, hogy egyénenként változhat, ami nagy mértékben befolyásolja a kezelési stratégiát.…

A testfestés szépséges művészete

Annak ellenére, hogy szüleink mindig ránk szóltak, hogy ne írjuk össze a kezeinket, mégis megtettük akarva vagy akaratlanul. Lehet így kezdődött a testfestés, ami mára egy egész karakteres művészetformává nőtte ki magát. Több típusa is létezik, amelyek közül talán a legismertebb a hennával történő festés.

Ez lényegében növényből elkészült paszta, aminek a használata után, a bőrre rajzolt minta, száradás után rajta marad, még kézmosás után is. A hennázás leginkább a fesztiválon résztvevő fiatalokon látható, főleg azokban az országokban, ahol megterem a növény.