Neil Gaiman Amerikai Istenek kötete furcsa történet

Egy átlagos ember élete is lehet felkavaró, hihetetlen és magával ragadó. Nem kell ahhoz híresnek lenni, hogy megismerjünk más embereket, azok életét és történetét. Neil Gaiman Amerikai Istenek című bestseller kötete kiválóan bemutatja az olvasónak, hogy milyen fantasztikus dolgok is történhetnek egy lecsúszott, börtönviselt és megviselt emberrel.

A regény főhőse, nevezzük Árnyéknak, utolsó napjait tölti egy fegyintézet rácsai mögött, miközben semmi másról nem álmodik, csak hogy találkozzon feleségével. Azonban Neil Gaiman Amerikai Istenek kötete nem az ilyen romantikus élethelyzeteket boncolgatja, hanem sokkal inkább az emberi elme erejét kívánja bemutatni a közönségnek. A felesége meghal, mielőtt szabadulna, és ettől kezdve egy megtört embert látunk, akinek a sors egy másik embert sodor az útjába, aki furcsa módon többet tud róla, mint ő saját magáról.…

A szórakoztató irodalom izgalmas alkotásai

A könyvesboltokban is megnő a forgalom karácsony táján, hiszen egy izgalmas regény vagy egy tudományos írás is remek ajándék lehet sok ember számára. A legnépszerűbb kategória a szórakoztató irodalom.

Itt rengeteg izgalmas alkotást találhatunk, amelyek különböző kitalált világokba kalauzolják az olvasót. A sci-fi és fantasy könyveket a fiatal és az idősebb generáció is szívesen forgatja. Ezért nem csoda, hogy a legtöbb könyv a szórakoztató irodalom kategóriájában születik.

Karácsonyi vers gyerekeknek, mely beragyogja az ünnepet

Harmónia. E szó mélysége már nem rázza meg a lelkeket, már nem éget a bensőben, hiszen teljesen másmilyen arcát ismerjük, mint amilyen valójában. A karácsony szent ünnepére készülődvén nem azzal van a legnagyobb gond, hogy vásárolunk, hanem az, hogy sok esetben csak kívül ünneplünk.

A karácsonyi vers gyerekeknek egyfajta lélekhevítő kemence, amely csöpp szájukból felhangozva, csengő hangjukkal átragyogva a szavakat értékes és tiszta kinccsé formálja.