A tehertaxi elektromos berendezéseket, bútorokat szállít

tehertaxi
Tehertaxi szolgáltatás

Mindenkivel megesik időnként, hogy egy akkora tárgyat, berendezést vásárol vagy kell eljuttasson valahová, ami egy személyautóba nem fér be. Ezekre a helyzetekre kínál megoldást a tehertaxi szolgáltatás, ami csak 1-2 tétel szállítását biztosítja egyik helyről a másikra, így természetesen olcsóbb, mint egy költöztető céget megbízni ilyen kismennyiségű rakomány fuvarozására.

Ugyanakkor tudni kell, hogy a tehertaxi díjának kifizetése esetén csupán a kisteherautó és a sofőr áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy a cipekedést egyedül kell megoldani vagy más segítséget kell keressünk, mert a tehertaxi vezetője csak a platón helyezi el és fixálja a szállításra váró tárgyat, eszközt.

Plusz rakodó személyzet igényléséhez és egyedi kérések teljesítéséhez előre kell egyeztetni az ügyfélszolgálattal. Ha ezekre nincs szükség, akkor a tehertaxi Pesten 10000 Ft-ért rendelhető, Budán, Pestről Budára és fordítva 12000 Ft. Nézze meg a feltételeket a tutiteher.hu oldalon és hívja ezt a szakértő csapatot, ha segítségre szorulna!

Print Friendly, PDF & Email