Az azonnal terhelhető implantátum remek fejlesztés

azonnal terhelhető implantátum
Azonnal terhelhető implantátum

A forradalmian új technológiáknak köszönhetően, az emberek élete sokkal egyszerűbb és könnyebb. Ma már egy fájdalmasabb orvosi beavatkozás esetében sem kell szenvedjen senki.

Az azonnal terhelhető implantátum tulajdonképpen egy újnak számító svájci fejlesztés, de már elég régóta alkalmazzák Magyarországon. Ha valaki a beavatkozás mellett dönt, akkor egyáltalán ne gondolja, hogy egy kísérletben vesz részt, ugyanis ez a módszer teljesen kiforrott. Az azonnal terhelhető implantátum az alany fogazatának eltávolítása után rögtön telepíthető, így hihetetlenül gyors és biztonságos. A Relax Dental Center Magyarországon az elsők között volt, akik alkalmazni kezdték ezt a módszert.

Természetesen ehhez az egész művelethez speciális szerszámok és kellékek szükségesek, de persze az orvosok is meg kellett tanulják, hogy miként is kell eljárjanak az azonnal terhelhető implantátum beültetésekor. Mára már nagyon sok ember élt ezzel a fantasztikus lehetőséggel és ezek az ügyfelek mind maximálisan elégedetten távoztak a rendelőből.