Azonnal terhelhető fog implantátum

Fog implantátum
Fog implantátum

A fogvesztés mindenkinek hatalmas gondot okozhat. Akár betegség, akár egy baleset, de a fogápolási szokások mellőzése is közrejátszik a fogak elvesztésében.

Egyetlen darab még nem a világvége, hiszen még így is marad 31. Viszont, ha belegondolunk abba, hogy ez az egyetlen olyan része a testünknek, ami nem regenerálódik, akkor már elég ijesztő a dolog. Természetesen az orvostudomány erre is megtalálta a megoldást, a fog implantátum formájában.

Mindegyik elvesztése sok kellemetlenséget okoz az illető személynek, hiszen megnehezíti a táplálkozást, az első fogak kiesése esetén a beszéd is nehezebbé és rosszul érthetőbbé válik.

Ezek a jelek azonnal jelentkezni fognak, de ilyenkor a fogpótlásra is számítanunk kell. Egyetlen fog elveszítése az egész sor eltolódását fogja okozni, ezért minél hamarabb cselekedni kell. A fog implantátum kiemelkedő megoldásnak számít ezen a téren. Bizonyos szempontból előnyösebb a fogászati hídnál. A Dental Center Relaxációs Klinika által alkalmazott azonnal terhelhető fog implantátum szinte mindenkinél sikerrel alkalmazható.