Bankkártya terminál

Bankkártya terminál választás: mik a legfontosabb szempontok?

A vásárlás és a fizetés együtt járó folyamtok. Mindennek megvan az ára, bármennyire sablonosan hangzik ez a kijelentés. Viszont, amíg az egyik oldalról nincs más, mint megfizetni a költségeket, addig a másik irányból mindig akad lehetőség csökkenteni a kiadásokat. Bolt vagy más szolgáltató egység tulajdonosaként fontos törekedned arra, hogy a technikai megoldások tovább gondolásával a bevételek növelhetőek legyenek, illetve megszabadulj a felesleges terhektől.

A kötelezettségeknek muszáj megfelelni, de ha van több opció, amiből választhatsz, akkor használd ki ezeket és találd meg a cégednek szóló legideálisabb konstrukciót! Az online pénztárgépek mellé, a készpénzmentes fizetés garantálásnak hatékony módja a POS terminálok beszerzése. Ezek gyorsan, biztonságosan végzik el az összegek mozgatását egyik számláról a másikra. A modern készülékek és kártyák jóvoltából, már elég egy érintés és bizonyos összeghatár alatt a PIN kód megadása sem szükséges.

Típustól függően, vannak vezetékes kivitelek, amik többnyire a pénztárgép mellett foglalnak helyet és nem különösebben mozgathatóak, de egyre keresettebbek az akkumulátoros kivitelek, amik a kiszolgáló egységekben, bárokban, éttermekben, cukrászdákban tudnak igazán hatékonyan működni, mert az asztalokhoz vihetőek. A klasszikus kicsi kijelzővel és sok gombbal ellátott felületeket felváltják lassan a nagy, színes, érintőképernyős változatok. A költségek természetesen mindig egyedi módon változnak. Mi alapján válasz? Szerencsére a döntésben sokat segíthetnek az olyan weboldalak, mint például a cmo.hu. A vásárlás mellett, a bérlés lehet az az opció, amire szükséged van.

Bár a beüzemelési díjat mindenképpen muszáj megfizetned, a bérléssel mégis nagyobb megtakarítást érhetsz el. Ezzel együtt jár a többnyire gyors és pontos szerviz, illetve az újabb terminál konstrukciók megjelenésével a csere sem kizárt bizonyos időközönként, automatikus jelleggel. A CMO kínálat bankkártya leolvasók SZÉP kártya elfogadásra is képesek és némelyik még a QR kódos fizetést is előnyben részesíti. Találd meg azt, amelyik a számodra leginkább megfelelő változat!