Combzokn ruhával is felvehető

combzokni
Combzokni

Ahhoz, hogy elcsábítsunk valakit, nincs szükség méregdrága ruhákra vagy parfümökre, esetleg vastag sminkre. Elég akár egy csinos combzokni is ahhoz, hogy a párunk a lábaink előtt heverjen. Való igaz, hogy a más néven combfix nem kizárólag a férfi fejek elcsavarására lett tervezve. Ennek a ruhadarabnak sokkal hétköznapibb szerepe is van.

A hagyományos harisnyát nem mindenki kedveli, sokan inkább egy gyönyörű combfixre esküsznek. Jól tapad a lábhoz, kényelmes viselni, főleg nyáron nagyon kellemes a ruha, szoknya alatt. A combzokni kifejezetten előnyös a testre simuló ruhák alatt, ezért sokan az alkalmi szettek egyik elengedhetetlen kiegészítőjének vallják.

A gabriellaharisnya.hu webáruházban rengeteg elegáns darab is megtalálható, egyszerű kivitelben vagy csodálatos mintákkal, többféle színben és anyagból. A necc combzokni igazán vérforraló látvány, ideális egy érzelmektől túlfűtött randira vagy kalandozásra a hálószobában. Elegáns, extravagáns, csillogó, fekete vagy fehér, Önnek melyik jön be?