Edzéshez való ajándékok fiúknak

ajándékok fiúknak
Ajándékok fiúknak

Minden ajándéktárgy csak akkor arathat osztatlan sikert, ha megfelelően ütős és találó. Nincs ez másként a gyerekeknek szánt meglepetésekkel sem. Azok a tökéletes ajándékok fiúknak, amelyek a hobbijukhoz vagy szokásaikhoz illenek.

A mozgást, főként a futballt kedvelő csemetéknek optimális választás a crazyshop.hu webáruház készletén megtalálható Futball Tréner, amivel kifulladásig gyakorolhatja a cselezést, a dekázást és a kapura rúgást. Így még egyedül is sportolhat otthon, az udvaron, ha rájön a passzolgatási láz és senkinek nincs kedve a családból vele játszani.

A termék úgy néz ki, hogy a derékra rögzíthető heveder egy rugalmas kötélben folytatódik, ennek a végén labdarögzítő bölcső található. Használatával leegyszerűsíthető az edzési idő, mert az elrúgott labda mindig visszapattan a játékoshoz.

Azért is jó választás az ajándékok fiúknak eme ötletes példánya, mert így biztosítani lehet a ház ablakainak, a kerti növényeknek és a kaspóknak az épségét. A rugalmas kötél ugyanis csak korlátozott távolságig nyúlik.