Hajóbérlés kisebb csoportoknak

hajóbérlés
Hajóbérlés

Nincs ötlete, hogy mivel dobhatná fel a hétvégét vagy valamilyen fontos esemény közeledik, amit különlegessé szeretne varázsolni? Akkor a hajóbérlés szolgáltatást Önnek találták ki!

Ha netán az igénylő hajóvezetői engedéllyel rendelkezik, akkor még élvezetesebb lehet ez az egész kalandozás, ugyanakkor, ha ez nincs, az sem baj! A T-Flotta több hajóval és vitorlással rendelkezik, amelyek nemcsak rövidebb időre nyújtanak megfelelő helyszínt az összejöveteleknek, hanem akár több napra is. A hajóbérlés kivételesen jól összerakott csomagjai között találni lehet olyan opciókat, amelyek teljes személyzetet is tartalmaznak. Már sok osztálykirándulás és vállalati találkozó fő témája volt ez a balatoni kikapcsolódás.

Ha pedig valaki grillezni, esetleg fürödni is szeretne, arra szintén van lehetőség. Ezek a plusz lehetőségek még magasabb szintre emelik az egész szolgáltatást. Ahogyan már a korábbiakban említettük, a hajóbérlés igénybevétele nem kötött semmiféle engedélyhez, hiszen kapitány is kérhető a vitorlás mellé.