Hatékony megoldás az önjáró permetező

TECNOMA Laser önjáró permetező

Számos kártevő fenyegetheti a terményeket, ezért mára már nélkülözhetetlenné vált a permetezés. Viszont ez is egy rendkívül hosszú és fárasztó folyamat volt valaha, amikor még nem állt a rendelkezésre a modern önjáró permetező, mint manapság. Ezek közül is igazán kiemelkedőnek számítanak a TECNOMA modellek, amelyek elsöprő hatékonysággal vethetőek be minden körülmény között, hiszen biztosítják az optimális munkavégzést.

A robosztus felépítésnek hála, nem kell tartani a meghibásodásoktól. Annak ellenére, hogy az önjáró permetezők, mennyire összetett szerkezeteknek számítanak, a kezelésük rendkívül egyszerű, ami lehetővé teszi a gyors munkavégzést. A nagyobb földterületeken jelentősen felgyorsítják a permetezés folyamatát.

Ebben a kategóriában szintén előkelő helyet foglal el az önjáró permetezők között a HAGIE. A Giga Farm Kft. jóvoltából mindkét típus igénybe vehető, hiszen bérpermetezésre is van lehetőség. Akadnak olyan munkafolyamatok, amelyekre csak bizonyos időközönként van szükség, ezért egy átlagos gazdaságban nem számít költséghatékony megoldásnak az önjáró permetező beszerzése.

Azonban a bérpermetezés már jóval kifizetődőbbnek számít, hiszen a szakszerű segítségnek köszönhetően, kedvező díjak mellett kapják meg a termények a megfelelő védelmet a kártevők ellen. A Giga Farm Kft. jóvoltából, különféle képzéseken is részt lehet venni. Ezeknek köszönhetően, többek között elsajátítható az HAGIE STS10 önjáró permetező kezelése is. A bérpermetezés vonulással együtt, rövid határidőn belül teljesíthető.

Print Friendly, PDF & Email