Húzódzkodó állványt minden sportolónak!

Húzódzkodó állvány
Húzódzkodó állvány

Feszes izmok, tónusos vonalak. A tomboló kánikula ideje alatt a legtöbbünk a jellemzett testképre vágyik, de persze ezért tenni is kell. A sokat tapasztalt edzők szerint, bizonyos kellékek hiányában jobb, ha el sem kezdjük a rendszeres testmozgást. Húzódzkodó állvány nélkül az edzés nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Az állvány párját ritkítja a felsőtest izmainak a megmozgatásában és talán pont ennek a sokoldalúságnak köszönheti a hatalmas méretűre duzzadt rajongótáborát is. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az izmos és esztétikus testről szőtt álomképünk csak akkor tud realizálódni, ha nem ragadunk le egy bizonyos szinten, hanem az elvárások növelésével párhuzamosan, egyre több súlyt használunk az edzések során.

A húzódzkodó állvány erre tökéletesen megfelel, sőt, még ennél is többet nyújt, ugyanis a multifunkcionális típusok nemcsak a felsőtestet, de a test egészét megmozgatják. Ha valóban strapabíró, prémiumtermékre vágyik, a Powersport webáruházánál keresve sem találhatna jobb felületet a vásárlásra.