InfraShape vagy InfraTrainer? Melyik a jobb?

InfraShape vagy InfraTrainer

Annyiféle alakformáló gép kapható és bérelhető ki napjainkban, hogy egyesek nem is tudják, hogy melyikkel érhetnék el a hőn áhított eredményt. Egyre többen teszik fel maguknak a kérdést, hogy az InfraShape vagy InfraTrainer fog végső soron beválni? Azért nehéz a döntés, mert bár elég hasonlóak, a két szerkezet között vannak bizonyos eltérések. Az InfraTrainer és az InfraShape között az egyik legszembetűnőbb különbség, hogy az előbbiben az ember egy teljesen nyílt térben végzi a testmozgást.

Mivel ennél a fajtánál az egész testre gyakorolnak hatást az infrasugarak, beleértve ugye a mellkast és a fejet is, ami sokaknak megterhelő lehet, emiatt egészségügyi szempontból idősebbeknek vagy szív- és keringési panaszokkal vagy túlsúllyal küzdőknek semmiképp sem ajánlott. Ha tudja magáról az ember, hogy valami nincs rendben, akkor el is dőlt a kérdés, hogy az InfraShape vagy InfraTrainer mellett érdemes dönteni. Az InfraShape azért lehet jobb választás a fenti gondok esetében, mert itt az ember mellkastól lefelé zárt kapszulában végzi a testedzést. A zárt tér egyik nagy pozitívuma, hogy a fehér felület visszaveri a fényt, így az a testfelület minden pontját éri. Ennek köszönhetően jóval magasabb hőfok is elérhető. Összességében tehát, az élettani hatását tekintve és költséghatékonyság szempontjából is jobb megoldásnak bizonyulhat ez. Nyilván a zárt tér lehetővé teszi a vákuummasszázs alkalmazását is, ami szintén elősegíti a zsírégetést.

Akinek viszont semmi baja nincs, az nyugodtan dönthet a Trainer mellett, tekintve azt is, hogy az InfraTrainer gép ár számos magyarországi boltban kedvező, ezért a beszerzéskor vagy a kölcsönzéskor sem kell nagyon mélyre nyúljon a pénztárcájába a vásárló. A speciális szerkezetnek köszönhetően teljes mértékben megszüntethető a makacs narancsbőr, illetve felgyorsítható a vér- és nyirokkeringés. Ezek mellett pedig, az alkalmazást követően feszesebbé, rugalmasabbá válik a bőr, illetve a közérzet is javul. Mivel az InfraTrainer gép ár tényleg reális megannyi boltban, akárcsak az alakformalogepek.hu oldalon, mindenképp megéri legalább egyszer kipróbálni a berendezést.