Jelentkezzen most a vállalkozói képzésre!

vállalkozói képzés
Vállalkozói képzés

Lejárt már az jogosítványa arra vonatkozólag, hogy személyeket fuvarozhasson? Akkor itt az ideje, hogy meghosszabbítsa az engedélyét a vállalkozói képzés elvégzése útján! Ez egyébként is kötelező, ha önálló vállalkozása van vagy ha valamilyen vezető beosztásban van. A belföldi és a külföldi munkavállaláshoz egyaránt szükséges lehet a vállalkozói képzés.

Amennyiben csak a jogosítvány megújítása céljából jelentkezik a Transzport Studiumnál, akkor elegendő felmutatnia a képesítését igazoló lejárt dokumentumot, ezen felül pedig mindössze a személyi igazolványára illetve a lakcímkártyája felmutatására lesz szükség. Az oktatócsapat rendkívüli mértékben felkészült, hiszen az aktualitásokat is folyamatosan nyomon követik.

A gyors tanfolyam utáni vizsga több részből tevődik össze, a módja pedig írásbeli teszt. A vállalkozói képzésről felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, bátran forduljon a munkatársakhoz a transzportstudium.hu weboldalon lévő elérhetőségeken keresztül! A jelentkezését online úton is leadhatja a honlapon lévő űrlap kitöltése által.