Jól jön a készülékbiztosítás

Készülékbiztosítás

Napjainkban rengetegen vásárolnak laptopot, okostelefont, táblagépet vagy e-olvasót. Ezek a kütyük nagyon hasznosak, de igen sérülékenyek. Elég egy rossz mozdulat, és már teljesen tönkre is mennek.

A készülékbiztosítás megkötésével hatalmas kártól kímélhetik meg magukat az ügyfelek. A vállalat megtéríti a javítás költségét, az ügyfélnek pedig csak 5 ezer Forintot kell befizetnie az ügyintézésért cserébe. Így senkinek nem muszáj mélyen a tárcájába nyúlnia.

A készülékbiztosítás egyre elterjedtebbé válik, hiszen az emberek felismerték a jelentőségét. Nem ritka az sem, hogy valaki egyszerre több szerződést köt a kütyüjeire. Utazás előtt is érdemes utánajárni a lehetőségeknek, hiszen a fényképezőgépet és a videókamerát is lehet biztosítani. Az ajánlatkérésre a biztositasszakerto.com weboldalon kerülhet sor.

Itt elolvasható egy esettanulmány is a készülékbiztosítás témakörében. Így könnyen látható lesz, hogy pontosan mi az ügyintézés menete. A weboldalon lehetőség nyílik másfajta biztosítás megkötésére is.