Kerámia testű faszenes grill

faszenes grill
Faszenes grill

Ha itt a nyár, jöhet a kerti sütögetés! Bizonyára Ön is imádja azokat az estéket, amikor a szabadban, egy pofa sör mellett készíti el a vacsorát, méghozzá rostélyon. A faszenes grill a hely ékessége, kiváló dolgok sülhetnek a segítségével.

Tegyen Ön is így! Ha még nem szerzett be egy jó grillezőt, most alkalma nyílik rá, ugyanis webáruházunkban kedvezményesen rendelheti meg a Kamado kerámiás grillek bármelyikét. Attól függően, hogy milyen gyakran sütöget a szabadban, választhat kis- és nagyméretű modellek közül. Persze színválaszték is van, ha nem tetszik a zöld, esetleg a fekete, rendelhet piros színben is. A faszenes grill előnye nem merül ki a sütögetéssel. Előszeretettel használják füstölésre is, így a házi kolbász, szalonna és sonka, esetleg más gasztronómiai különlegességek tartósítására szintén alkalmas.

Az online rendelés véglegesítése után, néhány napon belül házhoz szállítjuk a kért grillezőt. A termékleírás segít kiválasztani a megfelelőt. Ha mégis tanácsra van szüksége, konzultáljon munkatársainkkal!

Print Friendly, PDF & Email