Köménymag, az illatos fűszer

Köménymag
Köménymag

Bárkitől megkérdezzük, hogy melyik a leggyakrabban használt fűszer, egyértelmű, hogy a só lesz a válasz és ez kicsit elszomorító. A természet fűszerek sokaságát ajándékozta nekünk, amelyek az ételeinket fenségessé varázsolják. Nem kell mindennek sós ízűnek lennie, mert egyéb lehetőségek is vannak, amelyeket érdemes kihasználni. A köménymag a paleolit ételekben egyre gyakoribb és a különleges íznek garantáltan senki nem tud ellenállni. A húsételek, de a zöldségek is nagyszerűen fűszerezhetőek a köménymaggal, amiből akár finom teát is készíthetünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az utóbbi időben egyre többen kapják fel a fejüket a paleolit diétáról hallva és jönnek rá, hogy ez jelenti a betegségektől való megszabadulást. Finom és egészséges alapanyagok, amelyek egyszerűen beszerezhetőek. Meg lehet élni gabonafélék, tejtermékek és cukor nélkül is, csak egy kis változás az egész, végre csodás ízeket fedezhetünk fel, amelyekről eddig nem is tudtuk, hogy léteznek.