Mindegyik női Fossil óra kiváló

Női Fossil óra

A Fossil mai napig megfigyelhető népszerűsége annak köszönhető, hogy ez egyszerre szólítja meg azokat, akik a klasszikus darabokat és a korszerű fajtákat szeretik. A retro jegyekre irányuló kezdeti sikeren felbuzdulva, az átgondolt koncepció szerint az 1930-as, 1940-es évek óráinak mintájára kezdte a brand a női Fossil óra gyártását.

Régebben is voltak efféle sikeres megmozdulásai a vállalatnak. Erre példa, hogy a cég 1987-ben vette fel a Fossil nevet, és ekkor már évi 2 millió dolláros bevétellel rendelkezett. Ez 1992-re már több, mint 74 millió volt. Mivel egyértelművé vált, hogy a Fossil megállíthatatlan, ezért a szakértők úgy döntöttek, hogy ideje tőzsdére vinni a céget.

Ez be is következett rá egy évre. Az ezt követő évek alatt a Fossil az amerikai kontinens, és az egész világ vezető divatmárkájává vált. Ezért senki sem lepődhet meg azon, hogy a női Fossil óra szinte a világ minden pontján a hölgyek szeretett terméke. Akinek már volt ilyen órája, semmiképp sem panaszkodott annak a működésére, esztétikai kiválóságára vagy épp divatos jellegére.