fatüzelésű kandalló

Mire szolgálhat a fatüzelésű kandalló?

A kényelem megteremtésében fontos szempontként szolgál a biztonság és költséghatékonyság. A jelenlegi energiaválságos időszakban fontos alaposan megnézni, hogy pontosan mibe fektetünk. A fatüzelésű kandalló több szempontból megtérülő választásnak minősül. Ezek a tűzterek már egyáltalán nem azt a vonalat képviselik, mint az eredeti társaik.

A nyílt égéstér már a múlté. A látvány azonban nem marad el, különben kazánról beszélhetnénk, amennyiben teljesen zárt rendszerről van szó. A fatüzelésű kandalló hőálló üveggel van szerelve, amin keresztül a lángok játéka jól megfigyelhető. A légbevezetés a helyiségből vagy egyenesen a szabadból történhet. A méretek és kialakítások tekintetében is bőven akad választék.

Típustól függően, az adott helyiséget, illetve a víztérrel kibővült rendszerek központi fűtésre ugyanúgy megfelelnek. A fatüzelésű kandalló a régmúlt idők romantikus hangulatát idézi, amiről egyszerűen nem kell lemondani. Ha szeretnénk kellemes melegséget és szépséget vinni a lakásba, akkor ez ennek kiváló módja.