Mit kell tudni a férfi intimplasztikáról?

Férfi intimplasztika
Férfi intimplasztika

Bár a férfiak nem nagyon szoktak beszélni a gondjaikról, de attól ezek még léteznek. Például sok úrnak okoz problémát a pénisze mérete vagy vastagsága. Ezek a gondok viszont férfi intimplasztika által korrigálhatóak, csak ők elég nehezen szánják rá magukat a műtétre.

A drfalus.hu weboldalon megismerhető plasztikai sebészeti klinikán saját gyakorlatban péniszhosszabbítást nem végeznek, csak péniszvastagítást, valamint akkor is segítenek, ha a férfi nemi szerv laza bőre okoz gondot. Egyszerű beavatkozásról beszélünk, amit egynapos sebészeten, helyi érzéstelenítésben végeznek el.

Léteznek hozzávetőleges adatok a pénisz méretét, hosszúságát, átmérőjét illetően, azonban ezek nem pontosak. De egyébként is sokat számít az, hogy a férfi partnere miként viszonyul ehhez, mennyire van megelégedve a párja nemi szervével. Azonban, ha az urat annyira zavarja a mérete, hogy már lelki probléma, önértékelési zavar alakul ki, akkor mindenképpen lépni kell!

Az említett weboldalon látható elérhetőségeken felveheti a kapcsolatot, illetve egy ingyenes konzultációra is bejelentkezhet a doktorhoz, amikor megbeszélik együtt a beavatkozás módját. A konzultáció után fogja közölni Önnel az operáció árát is a szakember. Ráadásul a weboldalon elolvashat mindent, amit a férfi intimplasztikáról tudni kell.

Így megtalálja a műtét menetének leírását, hogy milyen vizsgálatokra van szükség előtte. Továbbá megismerheti a férfi intimplasztika típusait, a lehetséges kockázatokat, illetve azt is, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen beavatkozás. Sokan félnek attól, hogy túl hosszú lesz az operáció utáni gyógyulási idő, de ettől nem kell tartani, ugyanis műtét után azonnal haza lehet menni, és másnap már munkába állni.

Persze 1-2 napig enyhe fájdalom és duzzanat jelentkezhet, pár hétig kerülni kell az ülőfürdőt, valamint 2-3 hónapig kerülni kell a szexuális életet. Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy szüksége van erre a beavatkozásra, akkor vegye fel minél hamarabb a kapcsolatot dr. Falus György plasztikai sebésszel!

Print Friendly, PDF & Email