Nyári és téli kötés minták

kötés minták
Kötés minták

Bele sem tud az ember gondolni abba, mi minden születhet egy kötőtű és a Drops fonal találkozásából. A honlapunkon feltűntetett téli és nyári kötés minták viszont megmutatják, hogy mi mindenre használható egy puha fonal. Legyen szó téli vagy nyári viseletről, kötött esetleg horgolt változatban, számos színes, valamint egyedi modellt tud előállítani.

A manufaktúra amúgy is divatos napjainkban. Fonalkínálatunk olyan széles, hogy a különböző tiszta gyapjúktól kezdve, a selyemmel vagy poliészterrel kombinált változatokig, mindenki megleli közöttük a számításait. Az egyszínűek mellett, kézzel festett és gyárilag tarka szálakat is talál, amelyek újabb különlegességek előállítására nyitnak meg ajtókat.

Az oldalunkon lévő kötés minták segítenek elsajátítani az új technikákat és stílusokat. Segítségükkel készülhet nyári sál és takaró a hűvös estékre, éjszakákhoz, vékony kardigán a meleg, de esős napokra. A téli kötés minták között rengeteg a sapka, sál és kesztyű, de a babáknak való meleg ruhákat is megtanulhatja elkészíteni.

Print Friendly, PDF & Email