Rendkívül sokoldalú a medencefesték

Strapabíró medencefesték
Strapabíró medencefesték

A nevével ellentétben, nemcsak a medencék esetében érdemes használni, mivel egy nagyon sokoldalú bevonatról van szó. A medencefesték rugalmas és roppant ellenálló.

Ellenáll a nedvességnek, az oldószereknek, vegyi anyagoknak és a különféle oldott savaknak. A felhasználhatóságát tekintve, kezdetben kizárólag medencékhez használták, mivel vízzáró felületet képez a festett felületen. Manapság már az épített zuhanyzók felújításánál is nagy hasznát lehet venni a medencefestéknek, de alkalmazható fán, üvegszálon, műanyagon, betonon, stb.

Szinte nincs olyan anyag, amit ne lenne érdemes lefesteni medencefestékkel, hogyha a megfelelő védelemre van szükség. A fából készült kerti bútorok felújításához is ideális, mivel ezek jobban ki vannak téve az időjárási körülményeknek.

A medencefestékkel bevont bútordarabokban biztosan nem fognak kárt tenni az eső, ezért nem kell mindig összekapkodni ezeket, hogyha elkezd esni. Kültéri alkalmazása mellett, a belterekben is igény szerint használható a medencefesték, leginkább az olyan helyiségekben, mint a fürdőszoba.

Print Friendly, PDF & Email