csiszolóanyagok

Senki sem fog csalódni a Bosch csiszolóanyagokban

A Bosch a csiszoló matériák tervezésében, fejlesztésében és gyártásában közel 150 éves tapasztalattal rendelkezik. Ebből kiindulva azok a csiszolóanyagok, amit a neves márka áruba bocsát, minden téren megfelelnek a felhasználók legegyedibb követelményeinek is. De mi a siker titka?

A cég régóta tudja, hogy csakis akkor lehet az efféle anyagok terén kiváló munkát végezni, ha nemzetközi partnerekkel is együtt működik a fejlesztési és tervezési szakaszban. A csiszolóanyagok gyártása előtt festék- és lakkgyártókkal szoros együttműködésben feltérképezi a vásárlók igényeit, így, amikor a termék megteremtésére kerül sor, pontosan tudja, hogy mire is van szükség.

Nem csoda hát, hogy az évek során számos forradalmi produktum látott napvilágot. A csiszolóanyagok a szemcsék felvitelétől a késztermékig a piac legmagasabb technológiai normái szerint készülnek. Ennek a hozzáállásnak és mentalitásnak köszönhetően az eszközökkel dolgozó szaki minden további probléma nélkül nézhet szembe a legkülönbözőbb kihívásokkal.

Sokan a csiszolóanyagok választásakor nem csupán egy kelléket vesznek meg, hanem egyszerre többet. Ezért is annyira felkapott a 25 db-os szett. A készlet tartalmának része a Best for Wood + Paint csiszoló, ami ideális festékhez, lakkhoz és hézagtöltő gipszhez.

Jobban bírja a strapát a Bosch vas vágókorong

A Bosch egyéb tartozékok területén is a tökéletességre törekszik. Talán a legjobb példa a hosszú élettartammal rendelkező, ellenálló vas vágókorong. A segítségével biztosított a folyamatos, kisebb erő igénybevételű munka. Mivel a kellékkel vágni, csiszolni és darabolni lehet, a biztonságról nem feledkezett meg a gyártó.

Mivel a vas vágókorong sok nemzetközi biztonsági előírásnak megfelel, ezért a felhasználó biztosra veheti, hogy a munka során nem lesz baj. A vas vágókorong egyik fő pozitívuma a precíziós gyártású üvegszál háló. Azt a stabilitást és biztonságot nyújtja ez a legkülönfélébb munkák során, amire egy kezdő és tapasztalt mesternek is nagy szüksége lehet. A produktum megtekinthető és megrendelhető az Online Szerszám internetes boltban.