shea vajas testápoló

Shea vajas testápoló az egészséges szépségért

Ha kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, kíméletes és hatékony kozmetikumra vágyik, akkor a shea vajas testápoló az ideális választás.

Persze nehéz ellenállni a boltok polcain pompázó, ragyogó külsőt ígérő szépségipari termékek áradatának, de ha az egészségünk legalább annyira fontos számunkra, mint a kinézetünk, akkor jobb, ha mellőzük a mesterséges anyagokban bővelkedő, tetszetős árucikkeket. Az arcunkat, testünket egyszerre tisztító és hidratáló, bőrbarát shea vajas testápoló a lehető legbiztonságosabb megoldás.

Ez a prémium termék garantáltan nem okoz allergiás vagy bőrgyulladásos tüneteket. Talán nem mindenki tudja, hogy az A-, E- és F-vitaminban gazdag shea vajas testápoló fő alapanyaga az afrikai karitéfa gyümölcsének magjából nyert zsír, amit ismerői nem véletlenül emlegetnek Afrika „aranyakéntʺ.

Használata tehát igazi kényeztetés a bőrünknek, ami látványosan feszesebbé, fiatalabbá válik. A shea vajas testápolót a Niyodo internes áruházból rendelhetjük meg, sok más egészséges és hatékony kozmetikum mellett.