utazás last minute

Utazás last minute: még egy weboldal, amit érdemes figyelemmel követned

A világ felfedezésére izgalmas lehetőségeket kínál az utazás last minute, főleg, ha nem mindegy, hogy mennyi pénzbe kerül egy-egy kiruccanás. Ha költséghatékonyan szeretnétek utazni, akkor célszerű a last minute utak mellett dönteni, amiket sok utazási iroda kínál. A www.eurotravel.hu weboldal ebben is hasznos.

Az Euro Travel szervezésében biztonságosan nyaralhattok, méghozzá kedvező anyagi feltételek mellett. Jelenleg is számos gyönyörű helyre lehet eljutni ennek az irodának a szervezésében. Srí Lankára például már 66 130 Ft/főtől indulhattok egy csodálatos 4 napos last minute nyaralásra.

De még az Egyesült Arab Emirátusokba is eljuthattok 100 000 Ft alatti összeg ellenében fejenként. Az említett weboldalon megtekinthetitek az összes last minute ajánlatot, amik között biztosan felfedezitek a számotokra leginkább megfelelőt. A szakértők már a döntésben is segítenek, ha erre igény mutatkozik a részetekről. Tehát, anyagi szempontból mindenképpen megéri a last minute utak valamelyikét választani.

Portugáliába last minute lehetőséggel

Itt a fővárossal szokás kezdeni a látogatást, hiszen Lisszabon a különleges hangulatával valóságos turistalátványossággá vált. A hamisíthatatlan portugál hangulatot idézik a szűk, hangulatos utcák, ahol számtalan bár, étterem, kávézó található. Porto városát sem szabad kihagyni, ha Portugáliába utaztok.

Sokak véleménye szerint ez az egyik leghangulatosabb európai város. A Nova de Gaia városrészben egymás után sorakoznak a borozók, pincék, amiket mindenkinek látnia kell. Amennyiben inkább Madeira szigetére utaznátok, arra is van lehetőségetek a last minute utak igénybevételével.

Ezt az örök tavasz szigetének is nevezik, és igazi Kánaán az aktív pihenést, kirándulásokat kedvelők számára. Bár nem egy tipikus strandolós úti cél Madeira, mert főként kavicsos, sziklás vagy vulkanikus eredetű fekete homokos strandokat található itt. Ennek ellenére, van néhány igazán kényelmes homokos strand is, ahol a fürdőzés és napozás szerelmesei találják meg a számításaikat.

Last minute utak előnyei

A már említett költségmegtakarítás mellett, egyéb előnyei is vannak a last minute utazásoknak. Lehetővé teszik a rugalmasságot és a szabadságot az utazási tervekben, hiszen nem szükséges hosszú időre előre tervezni és kötelezettségeket vállalni. Az úti célt vagy az időpontot az aktuális igényeinknek megfelelően választhatjuk ki.

A last minute utak biztosítják a spontán utazás izgalmát. Gyorsan kell dönteni az utazásról, így izgalmas lehet az azonnali reagálás, az előre nem tervezett úti célok és programok felfedezése, a váratlan lehetőségek megélése. Másik nagy előnyük a last minute utaknak, hogy megtakarítják számunkra az utazás kutatásaival járó időt.

Azonban van ezeknek az utaknak egy hátrányuk is, mégpedig az, hogy a lehetőségek időben korlátozottak. Ezért készen kell állnotok arra, hogy rövid időn belüli döntéshozatalra és változtatásra lehet szükség. Nagyfokú nyitottság és rugalmasság kell ahhoz, hogy belevágjunk egy last minute út lefoglalásába, de mindenképpen megéri.