Vízinudlival is gyakorolható az Aquafitness

Közkedvelt az Aquafitness

Azt mondják a szakértők, hogy az úszás az egyik legegészségesebb sport, hiszen minden izmot megmozgat. Újabban egyre népszerűbbé vált az Aquafitness, ami vízben végzett fizikai gyakorlatokat jelent. Ez azért jó, mert a vízben nehezebbé válik a gyakorlatok végzése, így nyilván az eredmény is jóval hamarabb jelentkezik.

Ugyanakkor az Aquafitness azok számára is előnyös, akiknek valami miatt nehézkéssé vált a mozgás, így a szárazföldön nem igazán tudnák fitten tartani magukat. Általában az Aquafitness gyakorlói vízinudlit is szoktak használni, ami tömör zárt cellás habból készül. Ezzel igyekeznek fenntartani magukat a víz tetején, miközben különféle mozgási gyakorlatokat végeznek. Használatával, természetesen, nehezebbé válnak a feladatok, hiszen a kezet teljes egészében lefoglalja.

Persze, ez nem jelent gondot, hiszen az Aquafitness lényege is az lenne, hogy minél hamarabb szemmel látható eredményt érjenek el a gyakorlók, így a nehezebb feladatok végzéséből csak előny származik. Rendeljen Ön is vízinudlit!

Print Friendly, PDF & Email