Továbbra is népszerű a Barbie baba

Hatalmas Barbie baba választék
Hatalmas Barbie baba választék

Barbie a divatbabák egyik legkelendőbb változta, aminek története az 1960-as évek elejére tehető. A Mattel gyártó által népszerűvé vált Barbie baba egy amerikai üzletasszony, Ruth Handler lányáról kapta a nevét. Barbara előszeretettel öltöztette babáit felnőtt ruhákba, ez inspirálta Handlert, hogy a piacon ne csak gyermekarcú játékok, hanem felnőtt alkatúak is helyet kapjanak.

A jellegzetesen darázsderekú Barbie baba hamar népszerűvé vált, annak ellenére, hogy sokan kritizálták a játék köré felépített életvilágot. Napjainkban már rengeteg Barbie baba változat létezik. Az eredeti baba szőke és kékszemű volt, azóta a paletta olyannyira kiszélesedett, hogy a barna, fekete és vörös hajúak mellett, felbukkantak a barna és zöld szeműek is, sőt, léteznek afrikai és ázsiai arcvonásokkal rendelkező típusok is.

A Barbie baba olyan divatfigura, ami most már sok konkurenciával kell megküzdjön, ennek ellenére mégis rengeteg gyerek kér karácsonyra vagy születésnapra ilyet.

A babához természetesen ruhák is készülnek, amiket akár külön is meg lehet rendelni. Sőt, a hóbort olyan naggyá nőtté ki magát, hogy még reklámkampány is indult. Minden iskolai felszerelést, ruházati és háztartási cikket a csomagoláson ismert írással és szín-világgal láttak el, így a 2000-es években is sokan vásárolták ezen tartozékokat.

A Barbie baba gyűjtésre szintén alkalmas, sokan a 20. és 21. század modelljeit is a polcaikon tartják. Webáruházunk is gazdag Barbie baba kínálattal rendelkezik, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A fürdőruhás változatok mellett, rendelhetőek pillangószárnyas, királylányos modellek is, nem beszélve a nővérkés, bébiszitteres, takarítónős és egyéb szereppel ellátott variánsokról.

Némelyik szett pónit is tartalmaz vagy sminkasztalt, esetleg kastélyt. Utóbbi években csecsemő figurák is kaphatóak. Természetesen a játékfigurának a párja, Ken baba is megvásárolható a webáruházunkból. Érdemes alaposan végignézni a termékfelhozatalt. Rendelése a feldolgozást követően 2 munkanapon belül már házhoz is érkezik.