A törölköző felszívja a nedvességet

Törölköző

Nem mindegy, hogy milyen textíliát használunk a testünk törléséhez. Ügyelnünk kell arra, hogy csak kiváló minőségű termékeket vegyünk, mert csak így tudjuk felszívni a bőrünkön lévő nedvességet. A Happy Derma oldalán megvásárolható törölköző beváltja majd a várt reményeket, mert száz százalékig pamutból készült.

A bőrbarát tulajdonságainak köszönhetően, az irritációtól sem kell tartani. A törölköző csodaszép színekkel van festve, ezért biztosan elnyeri majd a tetszésünket. A tisztítására mosó-, illetve szárítógép segítségével nyílik lehetőségünk.

A rendelés előtt el kell döntenünk azt is, hogy melyik méret mellett tesszük le a voksot. A 30 x 50 centiméteres változat elsősorban a kéz megtörlésére alkalmas. A nagyobb típusokat használhatjuk a fürdéshez, illetve kivihetjük a strandra is. A nyomott mintás törölköző megrendelhető szettben is, amiben összesen háromféle méret van.

A csomag igen rövid időn belül odaér a megjelölt címre. A kifizetése többféle módon is lehetséges, ezért döntsük el, hogy számunkra melyik lenne a legpraktikusabb!

Print Friendly, PDF & Email