Barum téligumi számos újítással

Barum gumi kiváló áron

Az összetétele kiváló, ennek köszönhetően remek eredményeket ért el az ADAC teszten. A Barum téligumi ráadásul az árkategóriájában is verhetetlen. A gyártó olyan különleges keveréket használt a gumiabroncsok kifejlesztésére, amivel lényegesen csökkenthető a féktávolság, még nagyobb sebesség esetében is.

Így már biztosak lehetünk benne, hogy biztonságos vezetői élményben lesz részünk nap mint nap, amikor kigurulunk a jeges utakra, reggel munkába menet.

De a hosszabb utazás sem fogja megviselni a Barum téligumi típusait, mivel úgy lett tervezve, hogy bírja a nagy igénybevételt, elvégre gyakran vannak kitéve rendkívül nagy terhelésnek. Már olyan defektálló autógumik is léteznek, amivel akár 80 km megtétele is lehetséges, miután bekövetkezett az, amitől minden sofőr tart.

A Barum téligumi bordázata is egyedinek számít és ez is hozzásegítette ahhoz, hogy ennyire népszerű legyen, mert már számtalan esetben bizonyította, hogy a téli utakon milyen kényelmesen irányítható a jármű. A Barum téligumi akció sem ritka a webáruházban.

Print Friendly, PDF & Email