Beerides autóbérlés felesleges időtöltés nélkül

Beerides autóbérlés

Közvetlenül a többórás repülőút után, autót bérelni elég kellemetlen, hiszen ilyenkor friss levegőre és pihenésre vágyunk, nem pedig sorban állásra és hosszú percekig tartó diskurzusra egy ügyintézővel. A Beerides autóbérlés megkímél ezektől a kínoktól, mert már előre elintézhető minden, így csak át kell venni a kulcsokat, a papírokat és már indulhatunk is a szálláshelyünkre, hogy kinyújtózhassunk vagy aludhassunk egyet.

A Beerides munkatársai ezt úgy oldották meg, hogy a weboldalukon tettek mindent elérhetővé, ami az ügyintézéshez kell, így az autót kiválasztani és fizetni is itt lehet. Miután az adott összeg átkerül a számlájukra, küldenek nekünk egy kódot, amit a kulcsszekrénynél tudunk majd használni.

Ez a kulcsszekrény teszi lehetővé, hogy a Beerides autóbérlés során ne legyen szükség a helyszínen is egy munkatárs segítségére, hanem saját magunk intézhessük a kocsi átvételét. Csak be kell ütni a kódot és az ajtó máris ki fog nyílni, hogy kivehessük a kulcsokat és a jármű papírjait. A Beerides autóbérlés lejártával, ugyanide kell ezeket visszatenni.

Print Friendly, PDF & Email