A Hatchimals játékok rövid bemutatása

Hatchimals játékok

Ez egy olyan digitalizált játék, amit egyre többen szereznek be a gyermeküknek. Leginkább az 5-7 és 7-12 év közöttieknek ajánlottak a Hatchimals játékok. Egy tojásról van szó, aminek a belsejében valamilyen teremtmény van. Hogy kikeljen törődésre, szeretetre és simogatásra van szüksége. Ezt nagyon fontos megtenni, hiszen saját magától nem képes kikelni.

Azt, hogy milyen teremtmény fog előbújni a tojásból, sajnos előre senki sem tudja. Ez meglepetés lesz. A Hatchimals játékok ezért is nagyszerűek, mivel rengeteg meglepetést rejtenek önmagukban. A termék 3 fázison fog végighaladni: a kisbaba és a gyermekkoron át, egészen a felnőttkorig.

Minden fázis kezdetén elkezdi énekelni a Boldog Születésnapot című dalocskát. Ennek köszönhetően ünnepeli meg, hogy túllépett egy perióduson. Ha már elér egy szintet, akkor képes lesz arra is, hogy táncoljon, lépegessen. Sőt, még azt is meg fogja ismételni, amit gyermeke mond neki. A Hatchimals játékok segítenek megtanítani a gondoskodást, az önállóságot a csemetéjének.

Print Friendly, PDF & Email