Praktikus és mutatós női hátitáska

Női hátitáska

A divattervezők igyekeznek a praktikusságot az esztétikus megjelenéssel ötvözni. Erre a legjobb példa a női hátitáska. A hordhatatlan ruhák és kiegészítők ideje leáldozni látszik, hiszen hiába a rafinált kivitelezés, ha sem a hétköznapokon, sem pedig az ünnepnapokon nem kényelmes a ruha, cipő vagy táska.

A hátizsák viszont valóban a komfortról szól, a fiatalos lendületről, ami persze minden korosztályhoz illik. Ráadásul vannak olyan helyek, alkalmak, amelyekre célszerűbb egy vagány bőrből készült női hátitáska, mint egy elegánsabb darab. Tökéletes az olyan munkahelyekre, ahol nincs dress code, de iskolába, bevásárolni, sétálni és még megannyi más helyre is kiváló. Aki biciklivel jár, annak meg különösen kényelmes, hiszen az ember csak a hátára csapja, és már indulhat is. Nem kell neki külön hely a biciklin, nem kell fogni, tartani, ezzel pedig sokkal biztonságosabban közlekedhetünk a forgalomban. Minőségi, valódi bőr női hátitáska megvásárolható az etaska.hu webáruházban. Az egyik nagyszerű darab a 3 funkciós típus Ipad tartóval. A táska 3-féleképpen hordható, vállon, kézben és hátizsákként.

Mondanunk sem kell, hogy mennyire praktikus. Rendkívül designos a fölfelé keskenyedő, sportos kivitelezésű női hátitáska. Nagyon sokoldalú, háton és vállon is hordható. Szintén nagyon praktikus, mivel sok zsebes elosztású és kis mérete ellenére jól pakolható, elfér benne a nagy pénztárca és a közepes méretű összecsukható esernyő is. Kerékpáros közlekedéshez ideális választás. A webáruház a felsoroltakon kívül a sportosabb darabok mellett a nőiesebb, elegánsabb női hátitáska modellekkel is rendelkezik.

Print Friendly, PDF & Email