Rendkívül édes datolya

Datolya

Szeretünk jókat enni, de rájöttünk, hogy most már érdemes arra odafigyelni, mégis mit veszünk magunkhoz? Akkor véletlenül se menjünk el a datolya mellett! Ez a kivételes gyümölcs rendkívül édes, de ennek ellenére nagyon egészséges. Tele van különféle vitaminokkal, nyomelemekkel, amelyek serkentik a bélműködést, jótékonyan hatnak az emésztésre és kellemesen laktatóak.

Régen cukor helyett használták és készíttettek belőle még bort is. A datolya könnyedén tárolható, gond nélkül eláll 1 hónapig a hűtőszekrényben. Saláták mellé, tészták alapanyagaként szintén nagyszerű. Ázsia az őshazája, de már Európában is termesztik nagy ültetvényeken. Ha eddig csak érdeklődve tekintettünk rá és eszünkbe sem lett volna megkóstolni, akkor most eljött ennek is az ideje!

Tegyük vele élvezetessé a mindennapjainkat, mert nem fogjuk megbánni! A datolya online megvásárolható kisebb-nagyobb kiszerelésben. Csak néhány kattintás és hamarosan házhoz érkezik a finom édesség. Már az első harapásnál tudni fogjuk, hogy megérte figyelmet szentelni rá.

Print Friendly, PDF & Email